IK SKIN PERFECTION

Voor de huidverbeterende behandelingen in de salon wordt gebruik gemaakt van de prachtige producten van Ik Skin Perfection. IK is een groene cosmeceutical en bevat dus 5x meer werkstoffen dan de cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Doordat IK alleen gebruik maakt van natuurlijke en actieve werkstoffen mogen we dit product groen noemen.

De producten zijn uitvoerig getest en volledig dierproefvrij.

IK Skin Perfection streeft ernaar de hoogst haalbare kwaliteit te bieden, met behulp van farmaceuten, huidtherapeuten en darmatologen zorgen zij ervoor dat IK met de meest unieke en innovatieve ingrediënten werkt. Er worden geen huidonvriendelijke stoeffen toegevoegd en geen kleur en geurstoffen gebruikt, hierdoor is IK voor ieder huidtype geschikt en in het bijzonder de gevoelige huid of wanneer u problemen heeft met uw huid.

Dankzij de innovatieve samenstelling van groene cosmeceuticals is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. De actieve werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat uw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.