Mix-it infusions

In de zomer heeft je huid een andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen.

De drie heerlijk geurende huidoliën van IK Skin Perfection zijn te mixen met alle crèmes en serums en zorgen voor gevoel van luxe, comfort en welbehagen.
RE-HYDRATING+ | Cosmeceutical

FIRMING MOISTURIZING OIL

€42,95

 

Een fijne, lichte essentiële olie volgens de principes van aroma- en fytotherapie, speciaal ontwikkeld om uw huid te herstellen, te activeren en te vitaliseren. De RE-HYDRATING+ olie werkt verzachtend, herstelt de vochtbalans, gaat de tekenen van huidveroudering tegen en laat de huid weer stralen.

Inhoud: 15ml


RE-COVERING+ | Cosmeceutical

SOFT REPAIRING OIL

€39.00

 

Ervaar de aromatische kracht van essentiële oliën in de RE-COVERING+. Deze oliën versterken het afweersysteem van de gevoelige, droge of geprikkelde huid en verzachten, kalmeren en hydrateren de huid. De heilzame en voedende aromatische oliën zorgen voor optimale bescherming en herstel van je huid.

Inhoud: 15ml


RE-NEWING+ | Cosmeceutical

ANTI-AGING RESTORING OIL

€42,95

 

Een rijke gezichtsolie die moeiteloos door de verschillende huidlagen wordt opgenomen en haar een zacht en velours effect geeft.

De RE-NEWING+ anti-aging restoring oil is een aromatische olie op basis van groene cosmeceuticals, voedt intensief, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal, waardoor de huid weer gaat stralen.

Inhoud: 15ml


Contact

Beauty by Nikki

Beets 76
1475JE Beets