IK SKIN PERFECTION

Voor de huidverbeterende behandelingen in de salon wordt gebruik gemaakt van de prachtige producten van Ik Skin Perfection. IK is een groene cosmeceutical en bevat dus 5x meer werkstoffen dan de cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Doordat IK alleen gebruik maakt van natuurlijke en actieve werkstoffen mogen we dit product groen noemen.

De producten zijn uitvoerig getest en volledig dierproefvrij.

IK Skin Perfection streeft ernaar de hoogst haalbare kwaliteit te bieden, met behulp van farmaceuten, huidtherapeuten en darmatologen zorgen zij ervoor dat IK met de meest unieke en innovatieve ingrediënten werkt. Er worden geen huidonvriendelijke stoeffen toegevoegd en geen kleur en geurstoffen gebruikt, hierdoor is IK voor ieder huidtype geschikt en in het bijzonder de gevoelige huid of wanneer u problemen heeft met uw huid.


Bij IK werken we volgens het 4 fasen RESET programma, om de huid terug te brengen naar de naar de natuurlijke conditie en huidflora.


Behandelwijze:


Vóór we aan de slag gaan met Ik Skin Perfection, krijgt u altijd een intakegesprek en huidanalyse. Het is belangrijk om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en de huid te beoordelen. IK Skin Perfection is gebaseerd op de Reset! behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. In vier fasen brengen we uw huid naar een gezonde, stralende huid.


  • Een “IK” behandeling is een huidverbeterende behandeling en start altijd bij fase 1, deze behandeling kan en mag op iedere huid worden toegepast.
  • Na fase 1 is de huid voorbereid voor de volgende behandelfase (U kunt er ook zelf voor kiezen om in fase 1 blijven).
  • Doordat Ik Skin Perfection 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten bevat, is dit product geschikt voor ieder huidtype.


  • Fase 01: Reset Program
  • Fase 02: Healthy Program
  • Fase 03: Perfection Program
  • Fase 04: Total Skin Perfection Program


Dankzij de innovatieve samenstelling van groene cosmeceuticals is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. De actieve werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat uw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.