IK SKIN PERFECTION

Voor de huidverbeterende behandelingen in de salon wordt gebruik gemaakt van de prachtige producten van Ik Skin Perfection. IK is een groene cosmeceutical en bevat dus 5x meer werkstoffen dan de cosmetica die vrij verkrijgbaar is. Doordat IK alleen gebruik maakt van natuurlijke en actieve werkstoffen mogen we dit product groen noemen. De producten zijn uitvoerig getest en volledig dierproefvrij.

IK Skin Perfection streeft ernaar de hoogst haalbare kwaliteit te bieden, met behulp van farmaceuten, huidtherapeuten en darmatologen zorgen zij ervoor dat IK met de meest unieke en innovatieve ingrediënten werkt. Er worden geen huidonvriendelijke stoeffen toegevoegd en geen kleur en geurstoffen gebruikt, hierdoor is IK voor ieder huidtype geschikt en in het bijzonder de gevoelige huid of wanneer u problemen heeft met uw huid.

Bij IK werken we volgens het 4 fasen RESET programma, om de huid terug te brengen naar de naar de natuurlijke conditie en huidflora.


Behandelwijze:

Vóór we aan de slag gaan met Ik Skin Perfection, krijgt u altijd een intakegesprek en huidanalyse. Het is belangrijk om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en de huid te beoordelen. IK Skin Perfection is gebaseerd op de Reset! behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. In vier fasen brengen we uw huid naar een gezonde, stralende huid.

  • Een “IK” behandeling is een huidverbeterende behandeling en start altijd bij fase 1, deze behandeling kan en mag op iedere huid worden toegepast.
  • Na fase 1 is de huid voorbereid voor de volgende behandelfase (U kunt er ook zelf voor kiezen om in fase 1 blijven).
  • Doordat Ik Skin Perfection 0% huidonvriendelijke stoffen en 100% actieve ingrediënten bevat, is dit product geschikt voor ieder huidtype.


  • Fase 01: Reset Program
  • Fase 02: Healthy Program
  • Fase 03: Perfection Program
  • Fase 04: Total Skin Perfection Program


Dankzij de innovatieve samenstelling van groene cosmeceuticals is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. De actieve werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat uw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.
Fase 01: Reset Program:

Tijdens de unieke Reset fase zorgt de combinatie van de milde maar effectieve behandeling en het volledig op huidindicatie afgestemde thuisverzorgingsprogramma ervoor dat de huid in 4 tot 6 weken in balans wordt gebracht en dat het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.

*Bevrijdt de huid van onnodige ballast en verbetert het huid-zuiveringssysteem

*Vermindert de effecten van stress en brengt de huid weer in balans

*Verbetert de helderheid en uitstraling en zorgt daarmee voor herstel

*Verfijnt de huidstructuur en geeft een egalere en zachtere huid

*Deze fase bereidt de huid optimaal voor op Fase 2

Fase 02 Healthy Program:

Als de huid in balans is gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld is volgt de 2e fase. Het Healthy Reset program is een intensiever behandel- en thuisverzorgingsprogramma waarbij de huid vrij komt van onnatuurlijke stoffen en in staat is zichzelf te regenereren. Met deze aanpak wordt de conditie en het evenwicht van de huid geoptimaliseerd.

  • *Bouwt de huid van binnenuit weer op met een langdurig resultaat

*Vult aan en versterkt de huid daar waar nodig

*Zorgt voor een blijvend stralende en gezonde huid

*Conditioneert de huid die tijdelijk uit balans is gebracht

*Deze fase bereidt de huid optimaal voor op Fase 3

  • Fase 03 Perfection Program:

In de derde fase van het Healthy Reset Programma zijn de conditie en het evenwicht van de huid hersteld en worden huidproblemen aangepakt. In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden. De huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat.

*Herstelt huidschade en zorgt voor een blijvend resultaat

*Herstelt de huid met specifieke problemen

*Revitaliseert de huid en geeft haar weer energie

*Vernieuwt elasticiteit voor een egale en stevige huid met minder zichtbare rimpels

*Verbetert de huidkwaliteit voor een zijdezachte huid

*Hierna kunt u uw perfect gezonde huid onderhouden in Fase 4

  • Fase 04 Total Skin Perfection Program:

Het fase 4 Total Skin Perfection Program biedt intensieve probleemoplossende (kuur)behandelingen afgestemd op de behandeling van specifieke huidproblemen en het bieden van doelgerichte huidverbetering. Het complete thuisverzorgingsprogramma is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen